Megloptak egy tolvajt Borsodban

A 19 éves férfi május elsején a Borsod megyei Mezőzomborról lopott el egy pénzkazettát, amiben egymillió forint volt, majd a zsákmánnyal a közeli Erdőbényén bújt el. 

De pár nap múlva az ismerősei szóltak neki, hogy  keresik őt a rendőrök, ezért segítenek a zsákmányolt pénz elrejtésében. A 27 és 37 éves mezőzombori férfiak a 19 éves társukkal együtt végül a a helyi temetőben dugták el a borítékokba zárt pénzt. A támogató segítségért az idősebb férfiak 20-20 ezer forintot kaptak. Ezzel azonban nem elégedtek meg, mert a temetőből elvitték a pénzt, vagyis meglopták a pénzt megszerző tolvajt.

Innen lopták el a lopott pénzétFotó: police.hu

Az ügyben érintett férfiakat május 21-én és 23-án hallgatták ki gyanúsítottként a Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozói. A 27 és 37 éves férfiakkal szemben a hatóság még bűnpártolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás folytat. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.