2014-ben még legyőzte a Fideszt, ma a hivatalból szervezi a helyi Fidesz EP-kampányát a „független” polgármester

Dr. Péter Csaba, Fehérgyarmat független polgármestere hivatali időben hívogatja az embereket, hogy menjenek szavazni a Fideszre vasárnapFotó: Péter Csaba Facebook

Fehérgyarmat is választ vasárnap. Már csak egy bő nap, és eldől, hogy Fehérgyarmat megtudja-e őrizni kultúráját, identitását, a fehérgyarmatiaké marad-e, vagy - ha bevándorláspártiak győznek - Fehérgyarmatból (is) bevándorlógyarmat lesz. 

A helyi polgármester Dr. Péter Csaba azon van, hogy Fehérgyarmat megmaradjon Fehérgyarmatnak, azaz a Fidesz győzzön. 

Dr. Péter Csaba esete viszont annyiban különbözik megannyi másik független polgármestertől - akik ha nem is mindig szimpatizálnak vele, a kormányzati apanázs miatt kénytelenek kiszolgálni a hatalmat -, hogy 2014-ben még egy fideszes jelölttel szemben nyert el a megbízatását. 

Független jelöltként Péter 1769 voksot kapott a Fidesz-KDNP által kiállított Szalai László pedig csak 1531-et. 

Dr. Péter Csaba egykori ellenzéki jelölt öt év alatt eljutott odáig, hogy ma hivatali időben, hivatali helyiségből hívogatja végig az embereket, hogy menjenek a Fideszre szavazni, és bizonyítandó hűségét, ezt sűrűn dokumentálja is a Facebookon.

Péter Csabára egy olvasónk hívta fel a figyelmet, de a Magyar Narancs már csütörtökön felfedezte a rendkívüli karriert. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.