2021-ig marad a PSG edzője Thomas Tuchel

futball
2019 május 25., 12:55
comments 34
photo_camera Thomas Tuchel Fotó: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP

„Meghosszabbították a szerződését Thomas Tuchelnek, a francia bajnok Paris Saint-Germain labdarúgócsapat vezetőedzőjének, aki így 2021. júniusának végéig irányítja a fővárosi együttest” - írja a német DPA hírügynökségre hivatkozva szombat délután az MTI. 

 A 45 éves német szakember 2018 nyarán kezdte meg a munkát Párizsban, és magabiztosan nyerte meg a sztárcsapattal a bajnokságot, a Bajnokok Ligájában viszont a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült a PSG, miután az idegenben elért 2-0-s győzelem után hazai pályán 3-1-re kikapott a Manchester Unitedtól. 

A Francia Kupát sem tudta megnyerni, miután a sorozat döntőjében tizenegyesekkel alulmaradtak a Rennes-nel szemben.

Tuchellel együtt szerződést hosszabbítottak a teljes stábbal, így annak magyar tagjával, a volt válogatott Lőw Zolsttal is, aki másodedzőként dolgozik a német edző keze alatt. Lőw szerződését is 2021-ig toldották meg. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.