2021-ig marad a PSG edzője Thomas Tuchel

Thomas TuchelFotó: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP

„Meghosszabbították a szerződését Thomas Tuchelnek, a francia bajnok Paris Saint-Germain labdarúgócsapat vezetőedzőjének, aki így 2021. júniusának végéig irányítja a fővárosi együttest” - írja a német DPA hírügynökségre hivatkozva szombat délután az MTI. 

 A 45 éves német szakember 2018 nyarán kezdte meg a munkát Párizsban, és magabiztosan nyerte meg a sztárcsapattal a bajnokságot, a Bajnokok Ligájában viszont a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült a PSG, miután az idegenben elért 2-0-s győzelem után hazai pályán 3-1-re kikapott a Manchester Unitedtól. 

A Francia Kupát sem tudta megnyerni, miután a sorozat döntőjében tizenegyesekkel alulmaradtak a Rennes-nel szemben.

Tuchellel együtt szerződést hosszabbítottak a teljes stábbal, így annak magyar tagjával, a volt válogatott Lőw Zolsttal is, aki másodedzőként dolgozik a német edző keze alatt. Lőw szerződését is 2021-ig toldották meg. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.