Búcsú Balotelli-módra: hátulról, szándékosan lábra, egyből piros

Alighanem az utolsó Balotelli-pillanatok Marseille-mezben. Még a csapattársa is kiakadt a durvaság miatt.Fotó: SYLVAIN THOMAS/AFP

Június végén lejár a szerződése a Marseille olasz csatárának, Mario Balotellinek, és egybehangzó sajtóhírek szerint nem hosszabbít vele a klub, távozik a francia csapattól. 

25 meccs alatt 8 gólt lőtt, de valószínűleg nem is a szerény gólmutatók miatt nem marasztalják, hanem az olyan jelenetek miatt, mint amit a Montpellier elleni, gyakorlatilag tét nélküli bajnoki zárómeccs 87. percében, 1-0-ás vezetésnél, a pálya közepén bemutatott: 

Balotelli 2010 óta hétszer váltott csapatot, alighanem most jön a nyolcadik. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.