Búcsú Balotelli-módra: hátulról, szándékosan lábra, egyből piros

futball
2019 május 25., 15:02
comments 41
Alighanem az utolsó Balotelli-pillanatok Marseille-mezben. Még a csapattársa is kiakadt a durvaság miatt.
photo_camera Alighanem az utolsó Balotelli-pillanatok Marseille-mezben. Még a csapattársa is kiakadt a durvaság miatt. Fotó: SYLVAIN THOMAS/AFP

Június végén lejár a szerződése a Marseille olasz csatárának, Mario Balotellinek, és egybehangzó sajtóhírek szerint nem hosszabbít vele a klub, távozik a francia csapattól. 

25 meccs alatt 8 gólt lőtt, de valószínűleg nem is a szerény gólmutatók miatt nem marasztalják, hanem az olyan jelenetek miatt, mint amit a Montpellier elleni, gyakorlatilag tét nélküli bajnoki zárómeccs 87. percében, 1-0-ás vezetésnél, a pálya közepén bemutatott: 

link Forrás

Balotelli 2010 óta hétszer váltott csapatot, alighanem most jön a nyolcadik. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.