Oroszlány új látványosságával búcsúzom ettől a pompás, kétrészes hírügyelettől

Turistának lenni jó, talán még annál is jobb, mint 444-es műsorvezetőnek, úgyhogy én ezzel abba is hagyom mára. Holnap sajnos még nem tudok elutazni Oroszlányba, mert várnak a frissen kinőtt nyári vargányák, galambicák és pereszkék, de idén meglesz a Felirat!

Ugyanis, Czunyiné Bertalan Judit szép szavaival, 

 “Mától a Bányász Klub előtt fogadja a felirat az ideérkező turistákat.” 

Addig is:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.