Tűz ütött ki a nagykanizsai hulladéklerakó-telepen

Ég a hulladéklerakó-telep Nagykanizsán, a bagolai városrészben 2019. május 25-énFotó: Varga György/MTI/MTVA

Tűz ütött ki szombat délután Nagykanizsán, a bagolai városrészben található hulladéklerakó-telepen, a fekete füst több kilométeres távolságból is látható a város környékén - adta hírül az MTI szombat kora este.

Cseresznyés Dániel, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról számolt be a hírügynökségnek, hogy mintegy 500 négyezetméternyi területen ég a hulladék, de mivel nincs szél, ezért lakott terület felé nem fújja a füstöt.

A nagykanizsai tűzoltókon kívül Zalaegerszegről is érkezett vízszállító jármű a helyszínre. A katasztrófavédelem munkatársai két vízsugárral és kézi eszközökkel igyekeznek megfékezni a szeméttelepen a lángokat, de a munkájuk várhatóan órákig eltart majd.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.