Ausztriában az Osztrák Néppárt a befutó a legfrissebb közvéleménykutatás szerint

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A SORA szerint 34,5 százalékkal vezet Kurz pártja (ÖVP), őket követik a szociáldemokraták 23,5 százalékkal. A harmadik helyen az Osztrák Szabadságpárt áll 17,5 százalékkal, ez alapján egy helyet veszítenek az EP-ben. Az ÖVP eredménye ennél jóval gyengébb volt 2014-ben. A Zöldek támogatottsága 12 százalékkal nőtt, az ötödiken helyen álló liberálisoké 9 százalékkal.  

Fotó: ALEX HALADA/AFP

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.