Denevér repült be egy besenyőteleki szavazóhelyiségbe

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ez már a második állat, ami szavazókörbe tévedt ma, az első egy patkány volt.

A Nemzeti Választási Iroda közlése szerint rendkívüli eseményt rögzítettek egy besenyőteleki szavazóhelyiségben. „A szavazókör helyiségében a délutáni órákban egy denevér jelent meg. A választási szerv (HVI, szavazatszámláló bizottság) által a szavazás ideje alatt a rend fenntartása érdekében hozott intézkedések, illetve határozatok:

Sikerült az ablakon kiterelni. A szavazás menetét nem befolyásolta” 

- olvasható a közleményben.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.