Kutya támadt egy szavazóbiztosra Vecsésen

politika
2019 május 26., 13:46
comments 7

A Nemzeti Választási Iroda közölte, hogy 14:50-kor a Szavazatszámláló Bizottság két tagja megjelent a kért helyszínen a mozgóurnával, ahol a szavazó szabályszerűen le is adta a szavazatát, de amikor a bizottság tagjai az ingatlant el akarták hagyni, az udvaron szabadon szaladgáló kutya az egyik bizottsági tagot megharapta. A harapás után a bizottság két tagjai a szavazókörbe a mozgóurnát és a mozgóurnát igénylők jegyzékét sértetlenül visszaszállította.

A bizottsági tagot az orvosi ügyeletre vitte az időközben megérkező lánya. A szavazatszámláló bizottság póttag bevonásával biztosította a mozgóurnás szavazás folytatását. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.