Manfred Weber: Meg fogjuk védeni Európát a nacionalistáktól

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Örömittas beszédet tartott Manfred Weber az EP-választás finisében. Mindenekelőtt leszögezte, az Európai Néppárt legfontosabb ígérete, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy Európa stabil legyen, és ez a stabilitás meg is maradjon. Az EPP csúcsjelöltje ezután azt mondta, az első és legfontosabb ígéretük, hogy 

nem hajlandóak együttműködni azokkal, akik le akarják rombolni Európát, és meg fogják védeni Európát a nacionalistáktól. 

Kijelentette, az európai emberek hisznek a demokráciában és bíznak az Európai Parlamentben.Szerinte az a legfontosabb, hogy az Európai Néppárt figyelt arra, hogy az emberek mit szeretnének, meghallgatták őket. Most az Európai Unió legfontosabb feladataira akarnak koncentrálni, és ezeket a feladatokat csak a többi párttal közösen lehet elvégezni, így nyitottak az együttműködésre, a kompromisszumokra, de hangsúlyozta, az EPP nélkül nincs többség, se stabilitás. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.