Manfred Weber: Meg fogjuk védeni Európát a nacionalistáktól

Örömittas beszédet tartott Manfred Weber az EP-választás finisében. Mindenekelőtt leszögezte, az Európai Néppárt legfontosabb ígérete, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy Európa stabil legyen, és ez a stabilitás meg is maradjon. Az EPP csúcsjelöltje ezután azt mondta, az első és legfontosabb ígéretük, hogy 

nem hajlandóak együttműködni azokkal, akik le akarják rombolni Európát, és meg fogják védeni Európát a nacionalistáktól. 

Kijelentette, az európai emberek hisznek a demokráciában és bíznak az Európai Parlamentben.Szerinte az a legfontosabb, hogy az Európai Néppárt figyelt arra, hogy az emberek mit szeretnének, meghallgatták őket. Most az Európai Unió legfontosabb feladataira akarnak koncentrálni, és ezeket a feladatokat csak a többi párttal közösen lehet elvégezni, így nyitottak az együttműködésre, a kompromisszumokra, de hangsúlyozta, az EPP nélkül nincs többség, se stabilitás. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.