Orbán: Korszakos győzelem!

politika
2019 május 26., 19:21
comments 430
photo_camera Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

"Jó esténk van" - kezdte Orbán Viktor az EP-választást értékelő beszédét. A miniszterelnök szerint a minden korábbinál magasabb részvétellel Magyarország bizonyította európaiságát. "Európa a mi hazánk is, meg is akarjuk változtatni" - mondta.

"Hivatalosan is bejelenthetem, hogy a 2019 évi EP-választást megnyertük" - közölte a köszönetnyilvánítások után. Aztán arról beszélt, hogy a Fidesz korszakos győzelmet aratott. Mivel ez az eredményekben nem nyilvánul meg, ezt abból vezette le, hogy a migrációval új korszak kezdődött.

"Ez a választási győzelem megbízatás. Megbíztak bennünket a magyarok három dologgal" . mondta. Ez a három dolog szerinte a kereszténység és a nemzeti érdekek védelme, illetve az, hogy "az egész EU-ban állítsuk le a bevándorlást".

Ezután jelezte, hogy mindenkivel együtt kíván működni Brüsszelben, akik meg akarják akadályozni a bevándorlást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.