Eldurvult a céges karácsony, törött orrcsonttal harapta meg a kollégája orrát egy mosonmagyaróvári férfi

Az egyik mosonmagyaróvári cég tavalyi karácsonyi ünnepségének napján két alkalmazott összeveszett. Aznap az egyikük még az ünnepség előtt betörte a másik orrát, mire utóbbi többször is megharapta a bántalmazóját.

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádirata szerint aznap mindkét férfi részeg volt, mivel az ünnepre való tekintettel aznap már délelőtt nekiálltak inni.

Az idősebb férfi már délelőtt kötekedett a fiatalabbal, aki egyébként pont testi sértés miatt állt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt.

A kora délutáni órákban a két férfi között szóváltás alakult ki, majd idősebb férfi ököllel arcon ütötte a fiatalabbat, akinek az ütéstől eltört az orrcsontja.

Az ütés miatt a két férfi dulakodni kezdett, a földre kerültek, ott még ütötték egymást, majd a felül lévő fiatalabb férfi megharapta a munkatársa arcát, illetve leharapta az orrának egy darabját.

Az ügyészség mindkét férfit minősített testi sértéssel vádolja. A csonttörést okozó súlyos testi sértés bűntette három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, a maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntettének a büntetési tétele egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés. (Ügyészség)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.