Fazekas Sándor elemez: Magyarország megőrizte magyar jellegét

A Karcag TV adásában elemezte röviden a vasárnapi választás eredményeit Fazekas Sándor, egykori agrárminiszter, Karcag fideszes országgyűlési képviselője. A beszélgetést teljes egészében, kommentár nélkül, vágatlanul közöljük.

Kérdés: Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő úrral már a választások után beszélgettünk. Megvannak az eredmények. Azt gondolom, elsöprő volt a siker.

Dr. Fazekas Sándor válasza: A Fidesz minden eddiginél nagyobb eredményt ért el. Ez a több mint 52 százalék ez Karcagon több mint 60 százalékot jelent. Kétharmadközeli eredmény. Köszönet érte mindazoknak, akik támogatják a Fidesz politikáját, akik számára fontos az, hogy Magyarország önálló, független legyen, és hogy magyar jellegét megőrizze a jövőben is. 

Az ellenzék részéről az látszik, hogy mintha eltűnt volna az a forradalmi hangulat, amit tavaly év végén vizionáltak néhányan. Leszerepeltek azok, akik megbontották a parlamenti munkát, akik méltatlanul viselkedtek parlamenti képviselői helyzetükkel visszaélve. Én bízom abban, hogy a tisztulás irányába tett most egy lépést a magyar társadalom és ellenzék, és az elkövetkező hónapok a helyhatósági választásig aktív parlamenti munkával fognak telni. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.