Fazekas Sándor elemez: Magyarország megőrizte magyar jellegét

2019 május 27., hétfő 13:47
128

A Karcag TV adásában elemezte röviden a vasárnapi választás eredményeit Fazekas Sándor, egykori agrárminiszter, Karcag fideszes országgyűlési képviselője. A beszélgetést teljes egészében, kommentár nélkül, vágatlanul közöljük.

Kérdés: Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő úrral már a választások után beszélgettünk. Megvannak az eredmények. Azt gondolom, elsöprő volt a siker.

Dr. Fazekas Sándor válasza: A Fidesz minden eddiginél nagyobb eredményt ért el. Ez a több mint 52 százalék ez Karcagon több mint 60 százalékot jelent. Kétharmadközeli eredmény. Köszönet érte mindazoknak, akik támogatják a Fidesz politikáját, akik számára fontos az, hogy Magyarország önálló, független legyen, és hogy magyar jellegét megőrizze a jövőben is. 

Az ellenzék részéről az látszik, hogy mintha eltűnt volna az a forradalmi hangulat, amit tavaly év végén vizionáltak néhányan. Leszerepeltek azok, akik megbontották a parlamenti munkát, akik méltatlanul viselkedtek parlamenti képviselői helyzetükkel visszaélve. Én bízom abban, hogy a tisztulás irányába tett most egy lépést a magyar társadalom és ellenzék, és az elkövetkező hónapok a helyhatósági választásig aktív parlamenti munkával fognak telni. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt