Fazekas Sándor elemez: Magyarország megőrizte magyar jellegét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Karcag TV adásában elemezte röviden a vasárnapi választás eredményeit Fazekas Sándor, egykori agrárminiszter, Karcag fideszes országgyűlési képviselője. A beszélgetést teljes egészében, kommentár nélkül, vágatlanul közöljük.

Kérdés: Dr. Fazekas Sándor országgyűlési képviselő úrral már a választások után beszélgettünk. Megvannak az eredmények. Azt gondolom, elsöprő volt a siker.

Dr. Fazekas Sándor válasza: A Fidesz minden eddiginél nagyobb eredményt ért el. Ez a több mint 52 százalék ez Karcagon több mint 60 százalékot jelent. Kétharmadközeli eredmény. Köszönet érte mindazoknak, akik támogatják a Fidesz politikáját, akik számára fontos az, hogy Magyarország önálló, független legyen, és hogy magyar jellegét megőrizze a jövőben is. 

Az ellenzék részéről az látszik, hogy mintha eltűnt volna az a forradalmi hangulat, amit tavaly év végén vizionáltak néhányan. Leszerepeltek azok, akik megbontották a parlamenti munkát, akik méltatlanul viselkedtek parlamenti képviselői helyzetükkel visszaélve. Én bízom abban, hogy a tisztulás irányába tett most egy lépést a magyar társadalom és ellenzék, és az elkövetkező hónapok a helyhatósági választásig aktív parlamenti munkával fognak telni. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.