Ibiza mindörökké: a Vengaboys fellép a csütörtöki bécsi tüntetésen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Miurtán a szélsőjobboldali alkancellár pont egy Ibizán készült rejtett kamerás felvételbe bukott bele, hirtelen elkezdett felfelé kúszni a slágerlistákon a Vengaboys húszéves klasszikusa, a We’re Going to Ibiza.

Ma az együttes megerősítette, hogy csütörtökön fellépnek egy bécsi tüntetésen, méghozzá a kancellária előtt. Az egyik szervező szerint ezzel a Vengaboysnak is megadatik a maga David Hasselhof-pillanata, merthogy az amerikai sztár a berlini falnál alakított nagyot. Az együttes tagja, Captain Kim pedig kifejtette azon álláspontját, hogy az osztrákoknak jó a zenei ízlésük és a humoruk is. 

A csapat természetesen a Vengabusszal érkezik a Ballhausplatzra. (ORF)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.