Orbán: A magyar választók pártszínektől mentesen azt kérik, hogy a magyar érdekeket képviseljék Brüsszelben, ne Brüsszelt Magyarországon

"A magyar emberek tegnap bebizonyították, hogy Magyarország európai nemzet, Európa a mi hazánk is," mondta napirend előtti felszólalásában a miniszterelnök hétfőn a Parlamentben. Orbán Viktor szerint a magyar szavazók vasárnap egyértelműen kimondták: változást szeretnének Brüsszelben. 

"Én személyesen úgy tekintek a tegnap választásokra, hogy Magyarország kormánya az emberektől megint erős felhatalmazást kapott,"

tette hozzá. Kijelentette: "a magyar választók pártszínektől mentesen azt kérik, hogy a magyar érdekeket képviseljék Brüsszelben, ne Brüsszelt Magyarországon." 

Miután felsorolta a magyar gazdaság kiváló, és az Európai Unió "nem túl rozsás" gazdasági mutatóit, bejelentette: új gazdaságvédelmi akciótervet jelent majd be a közeljövőben. Ennek célja, hogy a magyar gazdaság növekedése meghaladja két százalékkal az uniós átlagot. 

Az ellenzéki reakciókra, amik hazugnak minősítették, Orbán úgy reagált, hogy 

"abszurd, hogy rám dühösek, mert az emberek nem magukra szavaztak."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.