A 13 éves lány lopott pulóvere alatt közel 100 ezer forint lopott pénz volt

A hegyvidéki járőrök hétfő hajnalban a Vérmező mellett három fiatalra lettek figyelmesek: egyikük rejtegetett valamit a feltűnően nagy pulóvere alatt. Az igazoltatásnál az egyik lány először megpróbálta átverni a rendőröket, és nem a valós adatait adta meg, de kiderült, hogy a IV. kerületi Rendőrkapitányság körözi.

A járőrök átnézték a fiatalok ruháit, ekkor került elő a 13 éves budapesti lány pulóvere alól egy kulccsal lezárt pénzkazetta, amiben közel 100 ezer forint volt. Ezután a lány két társa, egy 14 éves budapesti lány és egy 15 éves budapesti fiú bevallotta a járőröknek, hogy az éjszaka előbb egy Fehérvári úti étterem ablakát feszítették be, és elloptak egy pizzát meg a 13 éves lányon lévő fekete kapucnis pulóvert, majd egy Karinthy Frigyes utcai étterem ablakát félretolva bemásztak, és onnan a pénzkazettát vitték el.

A BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság a 14 éves lánnyal és a 15 éves fiúval szemben (szabadlábon hagyásuk mellett) lopás gyanúja miatt indított eljárást. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.