Gyanúsítottként hallgathatta ki a rendőrség Bige Lászlót

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 24.hu információi szerint hétfőn a nyíregyházi rendőr-kapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki Bige Lászlót. 

Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Az ország egyik leggazdagabb üzletemberének szolnoki gyárában tavaly novemberben komoly erőkkel jelent meg a rendőrség és a katasztrófavédelem, egész napon át kutattak a műtrágyás cég irodáiban. A hatóságok akkor azt mondták, hogy  hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és egyéb bűncselekmények okán indult az akció.

A Bige Holding nyíregyházi központja most sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a 24.hu értesülését, az ORFK pedig egyelőre nem válaszolt a megkeresésre. 

A lap forrása szerint november óta rendszeresen megjelentek a NAV emberei a szolnoki gyárban. A régóta a leggazdagabb magyarok közé sorolt Bige vagyonát legutóbb 170 milliárd forintra becsülték. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.