Gyanúsítottként hallgathatta ki a rendőrség Bige Lászlót

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A 24.hu információi szerint hétfőn a nyíregyházi rendőr-kapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki Bige Lászlót. 

Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Az ország egyik leggazdagabb üzletemberének szolnoki gyárában tavaly novemberben komoly erőkkel jelent meg a rendőrség és a katasztrófavédelem, egész napon át kutattak a műtrágyás cég irodáiban. A hatóságok akkor azt mondták, hogy  hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és egyéb bűncselekmények okán indult az akció.

A Bige Holding nyíregyházi központja most sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a 24.hu értesülését, az ORFK pedig egyelőre nem válaszolt a megkeresésre. 

A lap forrása szerint november óta rendszeresen megjelentek a NAV emberei a szolnoki gyárban. A régóta a leggazdagabb magyarok közé sorolt Bige vagyonát legutóbb 170 milliárd forintra becsülték. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.