Még nem dőlt el, melyik EP-frakcióhoz csatlakozik a DK

"Magyarország: A DK (S&D) bejelentette, hogy a balközép S&D frakcióból a liberális ALDE/Renaissande Csoporthoz csatlakozik az Európai Parlamentben" - írta hétfő éjjel a Twitteren a Europe Elect.

Értesüléseiket érdeklődésemre a DK nem tudta megerősíteni. "Több frakció részéről is érkezett megkeresés a Demokratikus Koalícióhoz. Ezen képviselőcsoportokkal a héten fogunk tárgyalásokat folytatni, közülük elsőként a jelenlegi frakciónkkal az S&D-vel. Várhatóan egy hét alatt hoz döntést a DK elnöksége" - írta kérdésemre Rónai Sándor, a párt egyik sajtósa szóvivője és megválasztott EP-képviselője*.

*Pontosítás: Cikkünk megjelenése után Rónai Sándor külön levélben kérte, hogy szóvivőként és megválasztott EP-képviselőként hivatkozzak rá.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.