Zavarta a fűnyírás, beverte a szomszédja orrát

Megverte a szomszédját egy somogydöröcskei férfi. A 42 éves vádlott az ügyészség megállapításai szerint ittasan sérelmezte, hogy a szomszéd benzines fűkaszája túl hangos. Felszólította, hogy hagyja abba a fűnyírást, amivel őt és hozzátartozóit is zavarja. A sértett kis türelmet kért, mert már csak egy kis terület volt hátra.

A vádlott viszont erre indulatba jött, átmászott a két ingatlant elválasztó kerítésen, majd a sértettet kétszer is ököllel arcon ütötte, majd pár percnyi dulakodás után távozott.

A sértettnek az orra és az arccsontja is eltört. Ezek nyolc napon túl gyógyuló sérülések, vagyis a támadás súlyos testi sértésnek minősül. A Siófoki Járásbíróság a vádlottat gyorsított eljárásban bíróság elé állító ügyészség indítványával egyezően tíz hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélte a támadót. (Via Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.