Aszad csapatai kórházakat támadtak Idlibben

Kórházakat bombázott a még mindig a lázadók kezén lévő Idlib-tartományban a szír diktátor, Bassár el-Aszad hadserege. A Nobel-békedíjjal is kitüntetett segélyszervezet, a Fehér Sisakosok közleménye szerint a kormányerők rakétavetőkkel lőtték szét Kfar Nubul kórházát, a kórház áramfejlesztőit és az előtte parkoló járműveket.

Tájékoztatásuk szerint Han Sejkun városában is szétlőtték a kórházat. Az ENSZ Humanitárius Ügyeket Koordináló Hivatala (OCHA) korábban arról tájékoztatott, hogy április 28-a óta 12 egészségügyi központot ért támadás a térségben, hetet Hama, négyet Idlíb és egyet Aleppó tartományban. (Via MTI)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.