Mosógépet és centrifugát loptak, taxival vitték végig Szentesen

Egy szentesi testvérpár csütörtök kora délután a nyitott ajtón át bement egy lakatlan szentesi ingatlanba. Átkutatták az épületet, és onnan egy mosógépet, illetve centrifugát loptak el, majd távoztak.

A két férfi a zsákmányt azonnal pénzzé akarta tenni, ezért taxit hívtak, amivel bejárták a város használtáru-kereskedéseit és a zálogházakat, de a műszaki cikkekre senki sem tartott igényt, ezért azokat megtartották.

A rendőrök a bejelentés után egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a Szentesi Rendőrkapitányságra. Lopás miatt indult eljárás. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.