Varga-Damm Andrea levélben magyarázta el a kormánymédiának, hogy mit jelentenek a szavai

2019 május 29., szerda 11:02
132

"Az elmúlt két napban többen jelezték - köztük Varga-Damm Andrea -, hogy a pártelnöknek nincs maradása" - állította szerdai, "Átrendeződhet a Jobbik vezetése" című cikkében a Magyar Nemzet. Miután a cikket az MTI is szemlézte, Varga-Damm írásban tájékoztatta a hírügynökséget, hogy ő amúgy véletlenül se mondott semmi ilyesmit.

Mint írta, ő a Mandiner nevű kormányfanzin kérdésére azt mondta, "ha én lennék ebben a helyzetben mint elnök, én biztos azonnal felajánlottam volna a lemondásomat". Közleményében aztán el is magyarázta, hogy ez amúgy mit jelent: azt, hogy ő mit csinálna, ha elnök lenne. Mint írta, "a felajánlás után az erre jogosult döntéshozók dönthetnek arról, elfogadják-e a lemondást, vagy sem. Azaz még azt sem jelenti, hogy az érintett lemond". Hát még azt, hogy az elnöknek ne lenne maradása.

"Egyúttal jelzem Önök felé a jövőbeni esetleges félreértések elkerülése érdekében, hogy nem készülök a pártban semmilyen vezetői tisztségre" - zárta az MTI-nek írt levelét a politikus.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt