Kovács Zoltán kormányszóvivő elütött egy gyereket

baleset
2019 május 30., 14:50
comments 475

Államtitkár ütött el egy gyermeket a fővárosban, közölte a rendőrség.

A Budapest II., Hűvösvölgyi út egyik gyalogos átkelőhelyétől mintegy 30 méterre egy 14 éves gyermek szaladt át az úttesten 2019. május 30-án 17 órakor az ott egy szolgálati személygépjárművel haladó Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár elé. 

„Az államtitkár az ütközést nem tudta elkerülni, elütötte a gyermeket.” - fogalmaz a rendőrségi közlemény, bár a baleset mindössze két órával ezelőtt történt, és mint a szöveg fogalmaz: „A rendőrség megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.”

A rendőrség - bár a vizsgálat még el sem kezdődött - a közleménynek is azt a címet adta, hogy „Elkerülhetetlen volt az ütközés”.

 A budakeszi fiatalt a mentőszolgálat fejsérüléssel szállította kórházba. 

Egy arra járótól úgy tudjuk, a baleset az 56-os villamos Akadémia megállójánál történt, amely a Google Maps felvételén így néz ki.

photo_camera Zebra a Hűvösvölgyi úton a villamos Akadémia megállójánál Fotó: Google Street View

A kormányszóvivő-államtitkár Facebook-oldalán maga is beszámol a történtekről, mint írja, szabályosan közlekedett.

„A közlekedési szabályokat betartva közlekedtem a Hűvösvölgyi úton, amikor kiszaladt elém a fiatal, akit szerencsétlen módon elütöttem. Magam hívtam ki a rendőrséget és a mentőket. Végig próbáltam segíteni és együttműködni a hatóságokkal.”


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt