Több százezer forintért vásároltak a tinik, amikor megkérdezték tőlük, hogy miből

Tbg
bűnügy
2019 május 30., 14:24
comments 321

Több százezer forintból töltöttek meg három börőndöt azok a berettyóujfalui tinédzserek, akikről később kiderült, egy ismerősüket lopták meg, hogyaztán  kétnapos shopingolásba kezdjenek Debrecenben.

A három 13-15 éves lány az egyik bolt biztonsági őrének lett gyanús, miután több százezer forintért vásároltak ruhát, mobiltelefont az egyik debreceni bevásárlóközpontban.

Igazoltatták őket, és megkérdezték, honnan van ennyi pénzük. Mint később bevallották, egy 47 éves ismerősüket lopták meg.

„Berettyóújfaluban egy ismerősüknél voltak az előző este és tőle hozták el a közel 5 millió forintot. A nyomozás adatai szerint a lányok, miután meglopták a 47 éves sértettet, Debrecenbe mentek busszal, kivettek egy szállodai szobát, majd másnap a lopott pénz elkötésébe kezdtek” - írja a rendőrség honlapja.

Lopás miatt indult eljárás a tinédzserek ellen. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.