Több százezer forintért vásároltak a tinik, amikor megkérdezték tőlük, hogy miből

Több százezer forintból töltöttek meg három börőndöt azok a berettyóujfalui tinédzserek, akikről később kiderült, egy ismerősüket lopták meg, hogyaztán  kétnapos shopingolásba kezdjenek Debrecenben.

A három 13-15 éves lány az egyik bolt biztonsági őrének lett gyanús, miután több százezer forintért vásároltak ruhát, mobiltelefont az egyik debreceni bevásárlóközpontban.

Igazoltatták őket, és megkérdezték, honnan van ennyi pénzük. Mint később bevallották, egy 47 éves ismerősüket lopták meg.

„Berettyóújfaluban egy ismerősüknél voltak az előző este és tőle hozták el a közel 5 millió forintot. A nyomozás adatai szerint a lányok, miután meglopták a 47 éves sértettet, Debrecenbe mentek busszal, kivettek egy szállodai szobát, majd másnap a lopott pénz elkötésébe kezdtek” - írja a rendőrség honlapja.

Lopás miatt indult eljárás a tinédzserek ellen. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.