Be kellett vetni a TEK-et, mert egy fegyveres győri férfi megütötte az élettársát, majd bezárkózott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Péntek délután bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Győrben egy Madách utcai házban egy férfi veszekedés közben megütötte élettársát, majd bezárkózott lakásába. A bejelentő a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy engedéllyel tartott lőfegyver van a bántalmazó birtokában.

A férfi nem tett eleget a járőrök felszólításának, és nem jött ki az ingatlanból, ezért a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérték.

Az 59 éves győri férfit ők fogták el.

A férfit a zavart állapotára tekintettel a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A Győri Rendőrkapitányság – információk, adatok gyűjtésével, tanúk meghallgatásával – megkezdte az eset körülményeinek tisztázását.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.