Be kellett vetni a TEK-et, mert egy fegyveres győri férfi megütötte az élettársát, majd bezárkózott

Péntek délután bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Győrben egy Madách utcai házban egy férfi veszekedés közben megütötte élettársát, majd bezárkózott lakásába. A bejelentő a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy engedéllyel tartott lőfegyver van a bántalmazó birtokában.

A férfi nem tett eleget a járőrök felszólításának, és nem jött ki az ingatlanból, ezért a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérték.

Az 59 éves győri férfit ők fogták el.

A férfit a zavart állapotára tekintettel a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A Győri Rendőrkapitányság – információk, adatok gyűjtésével, tanúk meghallgatásával – megkezdte az eset körülményeinek tisztázását.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.