László egy bajonettel kergette az utcán az áldozatát, majd életveszélyesen megszurkálta

bűnügy
2019 május 31., 16:56
comments 156

A Pest megyei nyomozók emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 32 éves pándi férfit. A nyomozás adatai szerint csütörtök délután Pándon, a Fő úton több személy összeverekedett.

Ennek során K. László egy 40 centiméter pengehosszúságú bajonettel a sértettet üldözni kezdte, majd miután utolérte, többször megszúrta a karját és az oldalát.

photo_camera A bajonett Forrás: Police.hu

Ezt követően a helyszínről eltávozott. A szúrások következtében a férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülést szenvedett.

A helyszín közelében tartózkodó pándi körzeti megbízott észlelte a kiabálást, és azonnal mentőt hívott a megszúrt férfihoz. Ezt követően a pilisi járőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható pándi férfit 15 óra 20 perckor otthonában elfogták.

A rendőrök a férfit a rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A 32 éves férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.