Zenehallgatás közben lopott egy kis kávét és sütit az Árkádban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen férfi szerda reggel még nyitás előtt az Örs vezér téri Árkádban bement az egyik kávémárka shopjába és onnan a letakart kávékapszula tartó polcról kapszulákat és dobozos süteményeket vitt el.

Az akciót viszont felvette a kamera:

A férfi 30-35 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor piros baseball sapkát, fekete kapucnis pulóvert, sötétkék farmert és fekete cipőt viselt. A videó alapján úgy tűnik, a férfi a lopás közben zenét hallgatott (vagy valami hasonlót)

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen, elérhetőségek itt.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.