Láncfűrésszel akart ráijeszteni az alvó szomszédjára, de véletlenül belevágott az arcába

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök még januárban vették őrizetbe azt a 44 éves dunavecsei férfit, aki járó láncfűrésszel akart ráijeszteni az éppen alvó szomszédjára, de a gép fogai belekaptak az ágy oldalába, a láncfűrész irányt változtatott, és megvágta 49 éves szomszéd arcát. A kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján az  áldozat súlyos sérült szenvedett, azonban sérülése nem volt életveszélyes. 

Akkor életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt kezdtek nyomozni a férfi ellen, de most gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértésre változtatták az ügy minősítését, mivel arra jutottak, hogy „a vágás egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően, gondatlanság eredményenként keletkezett”. Időközben a láncfűrészes férfi is szabadlábra került.

Fotó: police.hu

A gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség ügyében a megyei vizsgálati osztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.