Turistahajóval ütközött egy irányíthatatlanná vált óceánjáró Velencében

Vasárnap az Opera nevű óceánjáró valamiért irányíthatatlanná vált, és a kapitány csak a hajókürtöt tudta nyomni, amikor a hatalmas hajó a Michelangelo nevű turistahajónak ütközve berombolt a velencei kikötőbe. 

 A helyi hatóságok szerint négy ember megsérült. A 275 méter hosszú Operán 2679 ember utazott, amikor épp a Giudecca csatornába érkezett meg, amikor technikai problémák léptek fel. A France24 szerint a balesetet az okozhatta, hogy elszakadtak a kötelek, amivel a vontatóhajók az óceánjárót behúzták. 

Készült egy videó az óceánjáróról is, amin látszik, ahogy pánikszerűen menekülnek az emberek a kisebb hajóról az utolsó pillanatokban.

(Reuters)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.