237-tel hajtott a halálba tuningolt szuperautójával a spanyol sztárfocista

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Extrém gyorshajtás közben történt defekt miatt halt meg a 35 éves José Antonio Reyes, a Sevilla és az Arsenal egykori szélsője, aki tagja volt a londoni együttes legendás, veretlenül bajnokságot nyerő aranycsapatának.

A spanyol Mundo Deportivo megszerezte a Reyes halálról szóló rendőrségi jelentést. A nemrég a spanyol másodosztályú Extremadura csapatába igazoló focista eszerint Sevilla környékén autózott Mercedes Brabus S550 típusú tuningolt autójával, amikor 237 kilométer per órás sebességnél durrdefektet kapott, lesodródott az útról, ahol beton terelőelemeknek ütközve felborult, a szétroncsolódott autó pedig azonnal kigyulladt és teljesen kiégett. 

Mercedes Brabus

Reyes két rokonával együtt utazott, az unokatestvére vele együtt azonnal meghalt, a másikuk életéért kórházban küzdenek. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.