237-tel hajtott a halálba tuningolt szuperautójával a spanyol sztárfocista

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Extrém gyorshajtás közben történt defekt miatt halt meg a 35 éves José Antonio Reyes, a Sevilla és az Arsenal egykori szélsője, aki tagja volt a londoni együttes legendás, veretlenül bajnokságot nyerő aranycsapatának.

A spanyol Mundo Deportivo megszerezte a Reyes halálról szóló rendőrségi jelentést. A nemrég a spanyol másodosztályú Extremadura csapatába igazoló focista eszerint Sevilla környékén autózott Mercedes Brabus S550 típusú tuningolt autójával, amikor 237 kilométer per órás sebességnél durrdefektet kapott, lesodródott az útról, ahol beton terelőelemeknek ütközve felborult, a szétroncsolódott autó pedig azonnal kigyulladt és teljesen kiégett. 

Mercedes Brabus

Reyes két rokonával együtt utazott, az unokatestvére vele együtt azonnal meghalt, a másikuk életéért kórházban küzdenek. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.