237-tel hajtott a halálba tuningolt szuperautójával a spanyol sztárfocista

Extrém gyorshajtás közben történt defekt miatt halt meg a 35 éves José Antonio Reyes, a Sevilla és az Arsenal egykori szélsője, aki tagja volt a londoni együttes legendás, veretlenül bajnokságot nyerő aranycsapatának.

A spanyol Mundo Deportivo megszerezte a Reyes halálról szóló rendőrségi jelentést. A nemrég a spanyol másodosztályú Extremadura csapatába igazoló focista eszerint Sevilla környékén autózott Mercedes Brabus S550 típusú tuningolt autójával, amikor 237 kilométer per órás sebességnél durrdefektet kapott, lesodródott az útról, ahol beton terelőelemeknek ütközve felborult, a szétroncsolódott autó pedig azonnal kigyulladt és teljesen kiégett. 

Mercedes Brabus

Reyes két rokonával együtt utazott, az unokatestvére vele együtt azonnal meghalt, a másikuk életéért kórházban küzdenek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.