60 ezer dolláron múlt, hogy James Holzhauer több pénzt vigyen haza a Jeopardy!-ból, mint eddig bárki

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

32 egymás utáni győzelem után a Jeopardy legújabb bajnoka, James Holzhauer befejezte a játékot, és nem sikerült rekordot döntenie, pedig nagyon úgy nézett ki, hogy simán megcsinálja.

Fotó: Jeopardy!/Youtube

Holhauer hat hete egyfolytában nyert, míg végül Emma Boettcher lenyomta. A férfi a hétfői adásig több mint 2 millió dollárt szedett össze, de ez csak minden idők második legnagyobb győzelme.

Az eddigi rekordot Ken Jennings tartotta, aki 2 522 700 dollárt szedett össze, bár jóval több idő alatt: neki 2004-ben ehhez 74 adás kellett.

Holzhauer ehhez képest 2 462 216 dollárt keresett kevesebb mint fele ennyi idő alatt, és csak 60 ezer dolláron múlt a rekorddöntés.

Azért több rekordot is megdöntött a nagyon gyors tarolásaival, például még soha senki sem keresett 131 127 dollárt egyetlen adás alatt. (A győztesek adásonként átlagosan 19 980 dollárt nyernek.) Egyesek szerint Holzhauer örökre megváltoztatta azt, ahogy a Jeopardy!-t játszani kell. (Vox)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.