A hittérítők a vallásról szerettek volna beszélgetni, de a részeg férfi inkább megverte őket

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a toponári férfit, aki rátámadt arra a két hittérítőre, akik a vallásukról akartak vele beszélgetni.

A férfi májusban részegen otthonának udvarán tartózkodott, amikor az utcáról egy hittérítő férfi és nő szólította meg, hogy a hitükről meséljenek neki. Mivel a vádlotthoz többször kéretlenül csengettek be adománygyűjtők, az invitálás indulatba hozta, és szitkozódva elküldte a térítőket, majd egy csatornadarabot is feléjük dobott. 

Azonban a részeg férfi nem elégedett meg azzal, hogy szidalmazta őket, hanem a távolodó térítők után ment, és az utcán a férfit ököllel a halántékán megütötte, aki egy közeli ház udvarába menekült, ahová a vádlott a házigazda közbelépése miatt már nem ment be. Ekkor a még mindig az utcán lévő nőt vette üldözőbe, és miután utolérte, egy alkalommal tenyérrel arcon ütötte, majd hazament.

A Kaposvári Járásbíróság a büntetett előéletű vádlottal szemben 2 évi próbára bocsátást alkalmazott, amely döntés nem emelkedett jogerőre, mivel az ügyészség súlyosításért, pénzbüntetés kiszabása végett fellebbezett. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.