A Hableány tragédiájának újabb áldozatát találták meg

politika
2019 június 05., 02:27
comments 73

A múlt szerdai dunai hajóbaleset újabb áldozatát találták meg a Fejér megyei Adony kompkikötőjénél. Az eddig eltűntként keresett férfi a hajóbaleset dél-koreai áldozata, közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy az áldozatok keresése a Duna teljes déli szakaszán folytatódik.

Egy hete nem sokkal este 9 óra után a Margit hídnál borította fel egy szállodahajó a Hableány sétahajót, melynek fedélzetén egy dél-koreai turistacsoport utazott. A másodpercek alatt elsüllyedő hajóról hét embert sikerült kimenteni, hét dél-koreai áldozat holttestét még aznap megtalálták. A 21 eltűnt közül hétfőn két, kedden a most bejelentett adonyi esettel együtt három áldozat holttestét találták meg, így jelenleg még 16 embert keresnek. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.