A Hableány tragédiájának újabb áldozatát találták meg

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A múlt szerdai dunai hajóbaleset újabb áldozatát találták meg a Fejér megyei Adony kompkikötőjénél. Az eddig eltűntként keresett férfi a hajóbaleset dél-koreai áldozata, közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy az áldozatok keresése a Duna teljes déli szakaszán folytatódik.

Egy hete nem sokkal este 9 óra után a Margit hídnál borította fel egy szállodahajó a Hableány sétahajót, melynek fedélzetén egy dél-koreai turistacsoport utazott. A másodpercek alatt elsüllyedő hajóról hét embert sikerült kimenteni, hét dél-koreai áldozat holttestét még aznap megtalálták. A 21 eltűnt közül hétfőn két, kedden a most bejelentett adonyi esettel együtt három áldozat holttestét találták meg, így jelenleg még 16 embert keresnek. (Via Police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.