A Hableány tragédiájának újabb áldozatát találták meg

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A múlt szerdai dunai hajóbaleset újabb áldozatát találták meg a Fejér megyei Adony kompkikötőjénél. Az eddig eltűntként keresett férfi a hajóbaleset dél-koreai áldozata, közölte a rendőrség, hozzátéve, hogy az áldozatok keresése a Duna teljes déli szakaszán folytatódik.

Egy hete nem sokkal este 9 óra után a Margit hídnál borította fel egy szállodahajó a Hableány sétahajót, melynek fedélzetén egy dél-koreai turistacsoport utazott. A másodpercek alatt elsüllyedő hajóról hét embert sikerült kimenteni, hét dél-koreai áldozat holttestét még aznap megtalálták. A 21 eltűnt közül hétfőn két, kedden a most bejelentett adonyi esettel együtt három áldozat holttestét találták meg, így jelenleg még 16 embert keresnek. (Via Police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.