Vádat emeltek a gyomaendrődi nő ellen, aki fűnyírójával felborított egy biciklist

A tavaly nyári baleset helyszíne Gyomaendrődön. Az ügyészség szerint nem járt el kellő körültekintéssel a nő, aki körbenézés nélkül tolta ki fűnyíróját egy biciklista elé, aki súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett a balesetben.

Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Szarvasi Járási Ügyészség az ellen az 57 éves gyomaendrődi nő ellen, aki tavaly július 31-én Gyomaendrőd belterületén, a Fő út mellett körbenézés nélkül tolta ki kikapcsolt fűnyíróját a bicikliútra, pont egy érkező biciklista elé.

A szabályosan közlekedő sértet nekiütközött a fűnyírónak, és elesett. A baleset következtében a sértett súlyos sérüléseket, csonttöréseket szenvedett, és maradandó fogyatékossága is lett.

Mivel a hatóságok szerint a balesetet a füvet nyíró nő figyelmetlensége okozta, vádat emeltek ellene. Az ügyészség próbára bocsátást indítványozott büntetésként. (Via Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.