Vádat emeltek a gyomaendrődi nő ellen, aki fűnyírójával felborított egy biciklist

A tavaly nyári baleset helyszíne Gyomaendrődön. Az ügyészség szerint nem járt el kellő körültekintéssel a nő, aki körbenézés nélkül tolta ki fűnyíróját egy biciklista elé, aki súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett a balesetben.

Gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Szarvasi Járási Ügyészség az ellen az 57 éves gyomaendrődi nő ellen, aki tavaly július 31-én Gyomaendrőd belterületén, a Fő út mellett körbenézés nélkül tolta ki kikapcsolt fűnyíróját a bicikliútra, pont egy érkező biciklista elé.

A szabályosan közlekedő sértet nekiütközött a fűnyírónak, és elesett. A baleset következtében a sértett súlyos sérüléseket, csonttöréseket szenvedett, és maradandó fogyatékossága is lett.

Mivel a hatóságok szerint a balesetet a füvet nyíró nő figyelmetlensége okozta, vádat emeltek ellene. Az ügyészség próbára bocsátást indítványozott büntetésként. (Via Ügyészség)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.