Nem akarlak megszólitani, csak látatlanban megköszönni, hogy a puszta jelenléteddel feldobod a reggelemet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Lattalak. Nem eloszor, hisz mar tobbszor osszefutottunk. Van az a jelenseg, hogy nagyjabol azonos idoben, azonos utvonalakon jarnak az emberek, igy sokszor osszefutnak ugyanazok az emberek ujra meg ujra.

Sokszor gondolkozom azon ilyenkor, hogy vajon milyen ember lehet a masik. Hogy hivjak, mivel foglalkozik, mit szeret, vagy csupan mi foglalkoztatja, mi jar a fejeben.

Te a Batthyanyin szallsz fel a metrora es a Deakon szallsz le reggel es szallsz at az egyes metrora. Mindig sietsz es mindig fulig bujsz a telefonodba. Hat kozepig ero barna hajad van, ma kek ruhaban voltal es szandal volt a labadon. Birom, ahogy a labfejeid kisse egymas fele allnak. Cukinak tartom.

Nem akarlak megszolitani, csak latatlanban megkoszonni, hogy a puszta jelenleteddel feldobod a reggelemet. Vannak olyan emberek, akikkel szivesen talalkozom. Te ilyen vagy.

Ui.: vannak olyanok is, akik baromira idegesitenek ismeretlenul is.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.