Nem akarlak megszólitani, csak látatlanban megköszönni, hogy a puszta jelenléteddel feldobod a reggelemet

Lattalak. Nem eloszor, hisz mar tobbszor osszefutottunk. Van az a jelenseg, hogy nagyjabol azonos idoben, azonos utvonalakon jarnak az emberek, igy sokszor osszefutnak ugyanazok az emberek ujra meg ujra.

Sokszor gondolkozom azon ilyenkor, hogy vajon milyen ember lehet a masik. Hogy hivjak, mivel foglalkozik, mit szeret, vagy csupan mi foglalkoztatja, mi jar a fejeben.

Te a Batthyanyin szallsz fel a metrora es a Deakon szallsz le reggel es szallsz at az egyes metrora. Mindig sietsz es mindig fulig bujsz a telefonodba. Hat kozepig ero barna hajad van, ma kek ruhaban voltal es szandal volt a labadon. Birom, ahogy a labfejeid kisse egymas fele allnak. Cukinak tartom.

Nem akarlak megszolitani, csak latatlanban megkoszonni, hogy a puszta jelenleteddel feldobod a reggelemet. Vannak olyan emberek, akikkel szivesen talalkozom. Te ilyen vagy.

Ui.: vannak olyanok is, akik baromira idegesitenek ismeretlenul is.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.