Olvass bele, és rendeld meg a 444 jó hely Magyarországon kalauzt!

2018-ban adtuk ki a nagy sikerú 444 jó hely Budapesten kalauzt. Idén még nagyobbat dobunk, és, ha olvasóink is támogatják az ötletünket, jön a 444 jó hely Magyarországon. Amennyiben július 3-ig legalább 2000-en rendelik meg, ősszel házhoz is szállítjuk a kész köteteket. Így fog kinézni: 

Hasonló lesz, mint a Budapest-kötet. Ezúttal nyolc fejezetre osztottuk az országot Dél-Dunántúltól Észak-Alföldig, és ezekben írjuk meg, hogy az adott régióban mik a legjobb szálláshelyek, éttermek, természeti szépségek, látnivalók, események és élmények. Célunk az, hogy egy olyan kalauzt adjunk az olvasó kezébe, amivel felfedezheti Magyarországot, akár egy hete, akár egy napja, akár egy hosszú hétvégéje van.

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!

Hogy világos legyen, mit tervezünk, itt egy oldalpár az Észak-Magyarország fejezetből. Köztük kastélyszállóval, étteremmel, az ország egyik legérdekesebb templomával és a Zemplén talán legjobb hangulatú falvával:

Kattints a képre, hogy nagyobban tudd olvasni!

A kalauzt csak július 3-ig tudod megrendelni, 4440 forintért. Megcsináljuk?

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!

Kérdésed van? A

jo@444.hu

címen mindenre válaszolunk.


Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.