Lelopták a szivárványos zászlót a zuglói polgármesteri hivatal épületéről

Éjszaka ellopták a szivárvány zászlót a zuglói polgármesteri hivatalról, közölte a hivatal szombaton.

„Éjjel levették a rúdról és ellopták a zuglói polgármesteri hivatal homlokzatára kitűzött szivárvány zászlót. A zászló a Budapest Pride Fesztivál tegnapi megnyitója kapcsán került ki az épületre azt jelképezve, hogy mindenkinek joga van a méltósághoz, mindenkinek joga van a boldogsághoz és mindenkinek joga van a szabad szerelemhez.” - szól a közlemény, amelyhez fotót csatoltak. 

A zászlót éjjel 2 órakor vitték el, az eseményt a biztonsági kamerák rögzítették, a rendőrség megkezdte a nyomozást. Az önkormányzat közlése szerint a fejlelentést maga a polgármester, Karácsony Gergely tette.

„ Az ellopott zászlót az önkormányzat pótolja. A szivárvány zászló a Pride hónapban végig kinn lesz a zuglói hivatal homlokzatán.”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.