Egy elképesztően fordulatos történet egy angol fickóról, aki virágot kezdett vinni egy ismeretlen férfi sírjára

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy angol fickó az elképesztően fordulatos, szomorúan induló, de vidám – remélhetőleg igaz – történetéről számolt be a Twitteren, érdemes elolvasni. Az angolul nem tudóknak összefoglalom röviden:

  • A férfi apja meghalt, és eltemették Sussexben, egy kis faluban. A férfi nagyon szerette az apját, rendszeresen visz virágokat a sírjára. A férfi mellett az anyja és az akkor még élő nagyszülei is vitték a világokat a sírra, ami így nagyon szépen festett.
  • De a fickót zavarni kezdte, hogy a szomszédos sírra, egy 37 éves férfi nyughelyére soha senki sem vitt virágot. Így hát elkezdett virágot vinni a sírra, két és fél éven át vitte oda a virágokat, sosem szólt senkinek, csak a saját szórakoztatására tette, és azt érezte, egy picit jobb így a világ.
  • Csakhogy annyira fúrta az oldalát, hogy nem visz virágot senki a sírra, hogy rákeresett a férfi nevére, és kiderült: a felesége azért nem visz virágot a sírra, mert a férfi az egyik karácsony este megölte őt, ahogy a nő szüleit is, majd egy vonat elé vetette magát.
  • Tehát a posztoló 2,5 éven át egy többszörös gyilkosnak vitt virágot a sírjára. Úgy érezte, hogy emiatt bocsánatkéréssel tartozik az áldozatoknak, és eldöntötte, egyszer virágot visz a sírjukra.
  • Ahogy ott állt, és elnézést kért, egy nő bukkant fel mögötte, és kérdezte, hogy miért vitt virágot a nagynénje és a nagyszülei sírjára.
  • A fickó szerint ez nagyon kínos volt, de gyorsan elmagyarázta, amire a nő azt mondta, hát ez tényleg elég kínos, de azért aranyos, amire a férfi zavarában elhívta egy italra. A nő a meglepetésére belement, két évvel később pedig még egyszer igent mondott neki, amikor megkérte a kezét. Így ismerte meg a feleségét.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.