Gumicsővel, vasvillával, keresztkulccsal esett egymás torkának három férfi Piricsén

bűnügy
2019 június 10., 07:10
comments 253

A rendőrség honlapja szerint három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a nyírbátori rendőrök egy elég durvának hangzó vasárnapi incidens után. Mindhárom (egy 31 éves, egy 47 éves és egy 25 éves) piricsei lakos ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A történetbe ott kapcsolódunk be, hogy a 31 éves férfi valamikor vasárnap leparkol a gépkocsijával haragosa lakóháza elé, kiszáll, előkap egy gumicsövet, és nekimegy a 25 éves férfinek:

photo_camera Fotó: police.hu

A bunyó közben megjelent a 47 éves férfi, aki a 25 éves férfi apja, és segítségére sietett. A 31 éves férfi erre felé hajította a gumicsövet, de az apa ezt nem hagyta válasz nélkül, és rövidesen egy vasvillával a kezében tért vissza:

photo_camera Fotó: police.hu

A 31 éves ekkor visszalépett a kocsihoz, egy keresztkulcsot vett a kezébe, és elhajította a másik két férfi felé. Nem talált embert, csak a fiatalabb férfi autóját, aminek a szélvédője be is tört:

photo_camera Fotó: police.hu

Innentől a tudósítások szerint dulakodás folytatódott, az apa ismét vasvillát rántott, azzal megrongált a támadó férfi autóját:

photo_camera Fotó: police.hu

Hogy pontosan hogyan, azaz milyen eredménnyel ért véget a harc, azt a police.hu nem részletezte. 

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. 

A további eljárás során szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.