Gumicsővel, vasvillával, keresztkulccsal esett egymás torkának három férfi Piricsén

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A rendőrség honlapja szerint három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a nyírbátori rendőrök egy elég durvának hangzó vasárnapi incidens után. Mindhárom (egy 31 éves, egy 47 éves és egy 25 éves) piricsei lakos ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A történetbe ott kapcsolódunk be, hogy a 31 éves férfi valamikor vasárnap leparkol a gépkocsijával haragosa lakóháza elé, kiszáll, előkap egy gumicsövet, és nekimegy a 25 éves férfinek:

Fotó: police.hu

A bunyó közben megjelent a 47 éves férfi, aki a 25 éves férfi apja, és segítségére sietett. A 31 éves férfi erre felé hajította a gumicsövet, de az apa ezt nem hagyta válasz nélkül, és rövidesen egy vasvillával a kezében tért vissza:

Fotó: police.hu

A 31 éves ekkor visszalépett a kocsihoz, egy keresztkulcsot vett a kezébe, és elhajította a másik két férfi felé. Nem talált embert, csak a fiatalabb férfi autóját, aminek a szélvédője be is tört:

Fotó: police.hu

Innentől a tudósítások szerint dulakodás folytatódott, az apa ismét vasvillát rántott, azzal megrongált a támadó férfi autóját:

Fotó: police.hu

Hogy pontosan hogyan, azaz milyen eredménnyel ért véget a harc, azt a police.hu nem részletezte. 

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. 

A további eljárás során szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.