Gumicsővel, vasvillával, keresztkulccsal esett egymás torkának három férfi Piricsén

A rendőrség honlapja szerint három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a nyírbátori rendőrök egy elég durvának hangzó vasárnapi incidens után. Mindhárom (egy 31 éves, egy 47 éves és egy 25 éves) piricsei lakos ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A történetbe ott kapcsolódunk be, hogy a 31 éves férfi valamikor vasárnap leparkol a gépkocsijával haragosa lakóháza elé, kiszáll, előkap egy gumicsövet, és nekimegy a 25 éves férfinek:

Fotó: police.hu

A bunyó közben megjelent a 47 éves férfi, aki a 25 éves férfi apja, és segítségére sietett. A 31 éves férfi erre felé hajította a gumicsövet, de az apa ezt nem hagyta válasz nélkül, és rövidesen egy vasvillával a kezében tért vissza:

Fotó: police.hu

A 31 éves ekkor visszalépett a kocsihoz, egy keresztkulcsot vett a kezébe, és elhajította a másik két férfi felé. Nem talált embert, csak a fiatalabb férfi autóját, aminek a szélvédője be is tört:

Fotó: police.hu

Innentől a tudósítások szerint dulakodás folytatódott, az apa ismét vasvillát rántott, azzal megrongált a támadó férfi autóját:

Fotó: police.hu

Hogy pontosan hogyan, azaz milyen eredménnyel ért véget a harc, azt a police.hu nem részletezte. 

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. 

A további eljárás során szabadlábon védekezhetnek. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.