Orban is közel járt a gólhoz

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Végül nem lett jelentősége, de mintha nem adott volna meg a játékvezető egy szabályos gólt a magyar válogatottnak a kedd esti Wales elleni EB-selejtező második félidejében. A meccset Pátkai Máté 80. percben lőtt góljával nyerte meg a magyar csapat. 

Nem sokkal korábban, a 78. percben egy jobboldali szögletet Bale fejelt fel az égbe, a wales-i kapus Hennessey nem fért a labdához, Baráth belecsúsztatott, és a lassított felvételből sem látszik ugyan egyértelműen, de nagyon úgy tűnik, hogy a labda áthaladt a gólvonalon, mire Allen kihúzta azt a kapu torkából:

A 2020-es Európa-bajnokságon lesz már videóbíró, de az UEFA a selejtezők alatt még nem vezette be az újítást, ahogy a gólvonaltechnológiát sem. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.