Orban is közel járt a gólhoz

futball
2019 június 12., 04:22
comments 48

Végül nem lett jelentősége, de mintha nem adott volna meg a játékvezető egy szabályos gólt a magyar válogatottnak a kedd esti Wales elleni EB-selejtező második félidejében. A meccset Pátkai Máté 80. percben lőtt góljával nyerte meg a magyar csapat.

Nem sokkal korábban, a 78. percben egy jobboldali szögletet Bale fejelt fel az égbe, a wales-i kapus Hennessey nem fért a labdához, Baráth belecsúsztatott, és a lassított felvételből sem látszik ugyan egyértelműen, de nagyon úgy tűnik, hogy a labda áthaladt a gólvonalon, mire Allen kihúzta azt a kapu torkából:

A 2020-es Európa-bajnokságon lesz már videóbíró, de az UEFA a selejtezők alatt még nem vezette be az újítást, ahogy a gólvonaltechnológiát sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt