Szerinted mi a jó hely Észak-Magyarországon?

szolgálati közlemény
2019 június 12., 08:52

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!

Tavaly kiadtuk a nagy sikerű 444 jó hely Budapesten kalauzt, idén pedig még nagyobb fába vágjuk a fejszénket: jön a 444 jó hely Magyarországon. Ha július 3-ig legalább 2000-en megrendelik, házhoz is szállítjuk a könyvet, amiből kiderül, hogy mik a legjobb helyek ebben az országban, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, a strandoktól a túraútvonalakig.

A 444 jó hely Magyarországont 8 fejezetre osztottuk, 8 olyan régióval, amiket szerintünk praktikusan be lehet járni, Nyugat-Magyarországtól a Dél-Alföldig.

Már jó ideje kutatjuk az ország legjobb helyeit, de egészen biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink tudnak még nekünk újat mondani. Vegyük például Észak-Magyarországot, ami a mi könyvünkben a Börzsönytől a Mátrán és a Bükkön egészen a Zemplénig terjedő terület lesz:

Ez az ország természeti szépségekben talán leggazdagabb területe, itt van Eger és Tokaj, az ország legjobb Budapesten kívüli étterme, és annyi kirándulási lehetőség, hogy fájó szívvel kell köztük válogatnunk. Na de szerinted mi az a jó hely, amit mindenképpen meg kellene vizsgálnunk személyesen is?

Egy titkos tó, amit csak a helyiek ismernek? Egy olyan kilátó, ahonnét mindent látni? Egy különlegesen kényelmes és kedves szálláshely? Vagy valami más? A

jo@444.hu

címen várjuk a tippjeidet. A levélírók közt 8 darabot sorsolunk ki a 444 jó hely Magyarországon könyvből. És előre is nagyon köszönjük a jobbnál jobb tippeket!

Rendeld meg a
444 jó helyMagyarországon
kalauzt július 3-ig, és fedezd fel velünk az országot!