A Fidesz a Szerencsekerék műsorvezetőjét indítja a gyöngyösi polgármesterségért

Horváth László, Gyöngyös és térségének országgyűlési képviselője ma sajtótájékoztatón jelentette be, a Fidesz helyi szervezete egyhangú döntéssel Klausmann Viktort ajánlja Gyöngyös polgármester-jelöltjének az őszi önkormányzati választásra - írta a Kékes Online.

“Az elmúlt időszakban többen megkerestek, hogy vállaljak szerepet városunkért, vállaljam el a polgármester-jelöltséget. Szeretnék új lendületet adni Gyöngyösnek, de tudom azt, hogy a lendülethez erőre is szükség van. A megtisztelő megkereséseken túl, a kormánypárt ajánlása a kellő erőt is megadja számomra, ezért vállalom a polgármester-jelöltséget” - mondta a helyi lap szerint Klausmann, aki amúgy a Szerencsekerék egykori műsorvezetője. "Vannak pillanatok, amikor IGENT kell mondani!" - írta a Facebookján.

Íme egy rész a legendás műsorból 1994-ből:

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.