Kifizette az óvadékot, kiengedték az előzetesből a Viking Sigyn kapitányát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Befizette az tizenötmillió forintos óvadékot, miután az összeg a délelőtt folyamán megérkezett a Fővárosi Törvényszék gazdasági hivatalába, szabadon engedték a a dunai hajóbaleset okozásával gyanúsított ukrán férfi, közölte a hatóság az MTI-vel. A Viking Sigyn 64 éves ukrán kapitányána bűnügyi felügyelet alá került legfeljebb négy hónapig. Ezidő alatt Jurij C. nem hagyhatja el Budapestet, nyomkövetőt kell hordania és köteles hetente kétszer személyesen jelentkezni a nyomozóhatóságnál.  

Fotó: botost/444.hu

A Hableánnyal balesetező szállódahajó vezetőjét a baleset másnapján vették őrizetbe vízi közlekedés halálos tömegszerencsétlenséget eredményező gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.