Kifizette az óvadékot, kiengedték az előzetesből a Viking Sigyn kapitányát

Befizette az tizenötmillió forintos óvadékot, miután az összeg a délelőtt folyamán megérkezett a Fővárosi Törvényszék gazdasági hivatalába, szabadon engedték a a dunai hajóbaleset okozásával gyanúsított ukrán férfi, közölte a hatóság az MTI-vel. A Viking Sigyn 64 éves ukrán kapitányána bűnügyi felügyelet alá került legfeljebb négy hónapig. Ezidő alatt Jurij C. nem hagyhatja el Budapestet, nyomkövetőt kell hordania és köteles hetente kétszer személyesen jelentkezni a nyomozóhatóságnál.  

Fotó: botost/444.hu

A Hableánnyal balesetező szállódahajó vezetőjét a baleset másnapján vették őrizetbe vízi közlekedés halálos tömegszerencsétlenséget eredményező gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.