Meghalt egy huszonéves orosz pókersztár, hajszárítás közben agyonütötte az áram

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 26 éves orosz online pókerjátékos, Lilya Novikova (közismertebb nevén Lia) áramütés következtében meghalt a moszkvai lakásában. Novikova holttestére az egyik szomszédja talált rá, miután a lány a szülei felhívták. 

Lia/Instagram

A 26 éves lányt agyonütötte az áram a fürdőszobában, hajszárítás közben. A hatóságok szerint baleset történt. Novikova ismert kártyajátékos volt Oroszországban. (BBC)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.