A Fidesz következetesen Gyurcsánynénak hívja Dobrev Klárát, a nevét le sem írják a közleményeikben

Péntek délután 3-kor az alábbi címmel érkezett közlemény a Fidesztől:

Gyurcsányné máris a bevándorláspártiak legfőbb szócsöve - Reagálás  
Gyurcsányné nyilatkozatára

Alig több mint egy órával később pedig befutott az „Európa jövőjét a magyar emberek által kijelölt irányba kívánjuk alakítani” című Fidesz-közlemény, benne az alábbi újszerű megállapítással:

„Az elmúlt napokban az is világossá vált, hogy az EP-mandátumot szerzett ellenzéki pártok azonnal az EP bevándorláspárti erőihez csatlakoztak. Gyurcsányné, Gyurcsány, a szocialisták és a momentumosok első útja is a bevándorláspárti szövetségeseikhez vezetett.”

Bár ez egyik közleményben sem szerepel, de a DK európai parlamenti képviselőjének, a választók 19 százalékának bizalmát elnyerő lista vezetőjének egyébként az a neve, hogy Dobrev Klára. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.