Így zuhant le a német pilóta a plocki légibemutatón

Egy figura végén nem tudta megemelni a műrepülőgépét és a Visztula folyóba esett egy tapasztalt német pilóta a közép-lengyelországi Plockban rendezett szombati légibemutatón. 

A Jak-52-es gép balesete után a bemutatót azonnal leállították. A folyó mélysége miatt esélye sem volt, hogy a pilótát meg tudják menteni. Ez nem az első ilyen eset volt Plockban: a 2011-es légi show-n is a Visztulába zuhant egy gép, a pilóta akkor is meghalt:

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.