Ma izzó meleg marad, de holnap délután jönnek az enyhülést hozó záporok

időjárás
2019 június 15., 14:35
comments 156

Szombaton még csak fátyol- meg gomolyfelhők enyhítik a kánikulát, már amennyire enyhítik, legfeljebb a keleti megyékben várható egy-egy elszigetelt zápor vagy zivatar.

De aztán jön a vasárnap némi enyhüléssel és hidegfronttal. Az idő kezdetben holnap is napos lesz, majd előbb bevadulnak gomolyfelhők, aztán jön a haddelhadd. Lehet itt minden, zápor, zivatar, felhőszakadás és jégeső is, de a hőmérséklet ezzel együtt nem nagyon megy majd 30 fok alá, így olyan lesz az élet Magyarországon, mint egy 93 ezer négyzetkilométeres pálmaházban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.