Apa és lánya halhatott meg abban az autóban, ami a tóba gurult Nyékládházánál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Blikk információi szerint horgászni indulhatott a Nyékládháza melletti bányatóhoz egy férfi és tízéves lánya a nyári szünet első napján, és a feltételezések szerint elalhattak az autóban, ami aztán a tóba gurult, és mindketten életüket vesztették. 

A baleset június 14-én, az esti órákban történt. A lap beszámolója szerint az autót a parttól 20 méternyi távolságra, három méter mélyen találták meg, búvárok, illetve egy tűzoltóautó segítségével hozták a felszínre. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.