Elárasztotta az eső Komló egyik utcáját

Országszerte lecsapott a vihar. Az Időkép szerint egy hidegfront közelítette meg térségünket, amelynek következtében egyre többfelé alakulnak ki zivatarok. Ezeket felhőszakadás és jégeső is kísérheti.

Komló sem volt kivétel, egy Facebookra feltöltött videó szerint a baranyai kisvárosban konkrétan elárasztott egy utcát az esővíz. Erről egy helyi videót is készített.

A videón látszik, hogy egy autó el is akadt a folyóként hömpölygő esővízben, végül a helyiek segítettek kitolni a vízből. “Lemegyek, veszek fel fürdőgatyát” - mondta egyikük.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.