Emberi lábat találtak az út mellett Mezőlaknál

Defektet kapott egy sofőr Mezőlak közelében, majd kerékcsere közben talált egy emberi lábat az út mellett - számolt be róla az RTL Híradó.

Bejelentette, a rendőrség pedig keresőcsapatokkal és kutyákkal vizsgálta át a környéket, de a Híradó információ szerint még nem tudják, kihez tartozik a testrész, és hogyan került oda.

A helyi polgármester azt mondta, egy zokni és egy 39-es munkavédelmi bakancs is volt a fűben.

A sofőr egy lábszárat talált, aminek a lábfej része ép volt. Eltűnt személyről nem érkezett bejelentés, de a környéken több százan dolgoznak gyárakban, külföldiek is, és munkásszálló is működik a közelben.

A rendőrség nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, de a Híradó úgy tudja, nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat, még tart a nyomozás.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.