Emberi lábat találtak az út mellett Mezőlaknál

Defektet kapott egy sofőr Mezőlak közelében, majd kerékcsere közben talált egy emberi lábat az út mellett - számolt be róla az RTL Híradó.

Bejelentette, a rendőrség pedig keresőcsapatokkal és kutyákkal vizsgálta át a környéket, de a Híradó információ szerint még nem tudják, kihez tartozik a testrész, és hogyan került oda.

A helyi polgármester azt mondta, egy zokni és egy 39-es munkavédelmi bakancs is volt a fűben.

A sofőr egy lábszárat talált, aminek a lábfej része ép volt. Eltűnt személyről nem érkezett bejelentés, de a környéken több százan dolgoznak gyárakban, külföldiek is, és munkásszálló is működik a közelben.

A rendőrség nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, de a Híradó úgy tudja, nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat, még tart a nyomozás.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.